BARN & UNGDOM

Hej!

Under veckorna träffas vi i våra kyrkor och gör olika roliga saker. Här hittar du lite om vad som händer för dig som är barn eller ungdom. På våra samlingar är vi noga med att ha roligt, fundera över livet och Gud och ofta fikar vi tillsammans. Är mamma eller pappa eller någon annan nyfiken på att veta vad vi gör så är de också självklart välkomna att hälsa på.

Hoppas vi ses!

SÖNDAGSSKOLA

Söndagar kl. 11.00 i samband med gudstjänst.

Tips är att kolla i kalendern om gudstjänsten är i Vårgårda eller Herrljunga.

BUMS

Pingstkyrkan Vårgårda

Torsdagar kl. 17.30-19.00

För alla i förskoleklass-årskurs 6

Tävlingar där alla kan vinna gillar vi, eller där ingen vinner alls. För vi vill att alla ska kunna vara med! Vi leker och gör utmaningar, alltid tillsammans. Och så pratar vi om Jesus.

TORSDAGSTRÄFFEN

Pingstkyrkan Herrljunga

Torsdagar kl. 17.30-18.45.

För alla i förskoleklass-årskurs 6.

Vi börjar med att äta tillsammans, sedan gör vi något roligt och avslutar med andakt.

ROOTS varannan vecka, från 7:e klass

För dig som är tonåring eller ungdom, som har frågor om tro och gärna har kul med andra.

Onsdagar kl. 18.30. Vi hittar på olika saker. Så skicka ett meddelande till Hans Martinussen, 0709 -50 11 59, så ser han till att du är uppdaterad.

LA MUSICA en gång i månaden

För dig, barn eller ungdom, som vill träffas för att lära dig om musik, sång och instrument. Du behöver inte kunna spela eller sjunga.

Vi lär oss tillsammans.